Balanso, elegancijos ir gaivos ambasadorius iš Ribera Del Duero. Vynas - keturių atskirų vynuogynų mišinys, augančių dumblino molio dirvožemyje, 780 mvlj aukštyje. Derlius renkamas ankstyvais rytais ir tik rankomis, du kartus rūšiuojamas. Fermentacija ir maceracija vyko 16 dienų nuolat palaikant 28 °C temperatūrą. Po fermentacijos vynas laikytas prancūziško ąžuolo statinėse 2 mėnesius, kiekvieną šio laikotarpio savaitę atliekant 'batonnage' - vyno mielių maišymą. Vynas 22 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse( 70% iš jų naujos). Vidutinio intensyvumo vynas kvepia gervuogėmis, raudonaisiais serbentais, juodosiomis slyvomis, kedro riešutais, saldymedžiu, juodaisiais pipirais, muskato riešutu. Švelnaus ilgo poskonio.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie vidutinio intensyvumo kietųjų sūrių bei mėsos patiekalų, tokių kaip dešrelių, burgerių bei steiko.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros