Vyndarys šį vyną pozicionuoja kaip vaisiškiausią iš jo daromų vynų. Tai lengviausias vynas, skirtas juo mėgautis dabar.
Vynas yra vaisiško skonio, brandintas 6 mėn. naudotose prancūziško ąžuolo statinėse. Tamsios rubino spalvos vynas kvepia vyšniomis, gervuogėmis, saldžiomis slyvomis, saldymedžiu, juodaisiais pipirais. Gaivus, lengvas, glotnių taninų. Rekomenduotinas brandinimo potencialas iki 2023 metų.
Likutinis cukraus kiekis - 1,1g/l
Rūgšties kiekis - 5,4g/l
Tiekti 16–18 °C prie spagečių su įvairiais grybų, mėsos padažais, picų, laukinių paukščių, veršienos maltinukų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros