Pikantiškas, sodrios kreminės tekstūros vynas su ryškiu sviestišku citrusiniu poskoniu daromas iš Becksoffer vynuogynų, augančių aplink Pablo įlanką, kuri randasi į šiaurę nuo San Francisko. Nuo įlankos atsirandantys rūko brizai sukuria vėsesnį klimatą. Molio dirvožemis, sulaikantis drėgmę, vynuogių rinkimas rankomis ir rūšiavimas rankomis žemoje temperatūroje suteikia vynui galios ir tvirtumo.
Vynuogių sulčių fermentacija vykdyta žemoje(14° C temperatūroje). Vynas brandinamas su mielėmis. Dalis vyno brandinta ąžuolo statinėse. Ąžuolas naudojamas saikingai, kad neužgožtų gaivaus minerališkumo ir vaisių gyvybingumo. Vyne jaučiami svieste apkeptų anakardžių, nokių kriaušių, prinokusių persikų aromatai lydimi švelnios mentolio natos.
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie kepto paltuso, krevečių pagardintų sviesto-grietinėlės padažu, griliuje keptos vištienos, kepto moliūgo salotų ar saldžių bulvių traškučių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros