Esate mėgėjas, kuris nori greitai, bet pramokti apie vyną ir įdomiai praleisti laisvalaikį bendraminčių kompanijoje?
Esate profesionalas, kuriam reikia pagilinti žinias apie vyną?
Šie kursai kaip tik Jums!
Mokysitės vos pusantro mėnesio, paskaitos vyks vieną kartą per savaitę, trečiadienio vakarais nuo 18 val.
Pasirinkite jums patogų būdą studijuoti: galite atvykti gyvai į auditoriją arba studijuoti nuotoliniu būdu iš namų.
Mokymosi turinys:
1. Vyno įvadas: gamyba, veiksniai formuojantys stilių. Degustavimo pagrindai.
2. Baltasis vynas, jo įvairovė bei skirtumai.
3. Raudonasis ir rožinis vynas, jų įvairovė bei skirtumai.
4. Putojantis vynas. Skirtingi gamybos būdai bei gamybos šalys.
5. Natūraliai saldūs bei pastiprinti vynai. Skirtumai, gaminimo būdai bei šalys.
6. Vyno ir maisto derinimas, vyno pateikimas. Praktinis užsiėmimas restorane.
Degustavimas: kiekvieną paskaitą degustuojami 4-6 vynai, iliustruojantys paskaitos temą.
Mokomoji medžiaga: studentai gauna dalomąją medžiagą, degustacines taures.
Mokymosi trukmė: 18 akad.val.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros